ZZP'er

Werkzaamheden

Wil je als zzp’er graag ingehuurd worden door Locas? Dan beschik je natuurlijk over de vereiste ervaring én diploma’s. Beschik je over eigen gereedschap en een bedrijfsbus? Dat mag natuurlijk, maar zelfs dat hoeft niet. Eventueel kunnen wij daarvoor zorgen. Lijkt het je wat? Lees dan verder!

Ga jij graag projectmatig aan het werk in de dynamische wereld van de installatietechniek? Ook dan kun je bij Locas aan de slag! Je kunt uiteraard zelfstandig werken, maar dat hoeven we jou (als zelfstandig ondernemer) natuurlijk uit te leggen. Wij vinden altijd een project dat bij je past.Dit kun je van ons verwachten:

Bij Locas werken echte professionals. Mensen met liefde voor het installatievak, oog voor innovatie en aandacht voor de klant. Ben jij zo’n professional en wil je werken in een bedrijf waar teamgeest en persoonlijke aandacht centraal staan, en waar je alle kansen krijgt om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen? Een bedrijf waar gewerkt wordt volgens de meest actuele inzichten en met de modernste technieken? Dan ben je bij Locas aan het juiste adres.


Vragen? Je kunt ons ook een whatsapp sturen!