Naamswijziging Swart electrotechniek

Naamswijziging Swart electrotechniek

De naam Swart electrotechniek B.V. wijzigt per 1 juli 2022 naar Locas elektrotechniek B.V.

Wat betekent dit voor u?

Eigenlijk  niet zoveel. De werkzaamheden en service van Locas electrotechniek blijven gewoon hetzelfde, ook uw contactpersonen blijven onveranderd. Het enige wat er voor u veranderd is het feit dat u vanaf 1 juli zaken doet met Locas elektrotechniek B.V. in plaats van Swart electrotechniek B.V.

Waarom verandert onze naam?

Swart is sinds 2020 een dochterbedrijf van Locas installatietechniek B.V. Swart en Locas werken sindsdien heel veel samen aan verschillende nieuwbouw- en renovatieprojecten in Noord- en Zuid Holland, waarbij Swart verantwoordelijk is voor de elektrotechnische installaties en Locas voor de werktuigbouwkundige installaties. Om eenheid naar buiten uit te stralen en om de herkenbaarheid te verbeteren voor onze relaties hebben wij ervoor gekozen om de naam van Swart te wijzigen naar Locas electrotechniek B.V.

Wat kunt u van ons verwachten?

Locas is een leidende groep van bedrijven, die bijdragen aan comfortabel, duurzaam en energiebesparend wonen en werken. We bieden installaties die passen in de huidige tijd van energietransitie. Wij luisteren naar onze klanten; bouwbedrijven, aannemers, woningcorporaties en vve's in de randstad. Samen met hen en met architecten zoeken we naar innovatieve en creatieve oplossingen. We werken ook veel in bouwteams of in ketenverband, omdat we een betrouwbare partner zijn.
Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd . Mocht u toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst.

Kiest u voor Locas, dan kiest u voor:

Samenwerken

Toegankelijk

Betrouwbaar

Nazorg

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op.