CAD Tekenaar/BIM modelleur W bij Locas Techniek

CAD Tekenaar / BIM modelleur W

32 - 40 uur per week

Werkzaamheden

Locas is een duurzame totaalinstallateur met alle specialismen onder één dak. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Cad tekenaar/BIM-modelleur W. Ben jij BIM-modelleur en wil je de volgende stap zetten in jouw carrière? Wil je deel uitmaken van een enthousiast team en wil je graag werken bij een bedrijf dat duurzaam werkt en waar jij jezelf kunt ontplooien? Dan ben je bij Locas van harte welkom!

Als CAD tekenaar/BIM-modelleur bij Locas Techniek zet je werktuigbouwkundig W installaties in een 3D-model en ontwerp je werktuigbouwkundige installaties voor onder meer de woning- en utiliteitsbouw. Je werkt de gegevens nauwkeurig uit en zo zorg je ervoor dat er op de (fysieke) bouwplaats geen fouten worden gemaakt. Je bent vakinhoudelijk communicatief sterk en gedreven en je vindt het een uitdaging om tekeningen binnen de deadlines te realiseren. Bij Locas maken we optimaal gebruik van digitalisering zoals BIM en Command.


Jij bent de CAD tekenaar/BIM modelleur met:

 • Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding bouwkunde of installatietechniek.
 • Minimaal 3 jaar relevante tekenervaring
 • Een goede concentratie.
 • Een sterk bouwkundig inzicht.
 • De bereidheid om cursussen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen.
 • Kennis van bouwregelgeving.
 • De instelling van een teamplayer.
 • Een stressbestendig karakter (je kunt met deadlines omgaan).


Waarom je CAD Tekenaar/BIM modelleur bij Locas wilt worden?

 • Omdat wij gewoon een superleuk bedrijf zijn!
 • Wij zijn collegiaal en wij helpen elkaar waar nodig, want samen kom je verder.
 • Dagelijks werken wij aan gave projecten, waar ook jij onderdeel van kunt zijn.
 • Uiteraard krijg je hiervoor een goede beloning en leuke extra’s.
 • En wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Dat kan, sterker nog, dat stimuleren wij juist.


Wat kun je van ons verwachten?

 • Een uitstekend salaris tussen de € 3.200,- en € 3.800,- bruto per maand, in overeenstemming met je leeftijd en ervaring.
 • Een fijne, collegiale werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn.
 • 25 Vakantiedagen en 13 ADV dagen.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Leuke extra’s en teambuildingsuitjes.
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden.


Locatie:

Haarlem


Wie zijn wij?

Locas is een leidende groep van bedrijven voor W- en E-installaties, die bijdragen aan comfortabel, duurzaam en energiebesparend wonen en werken. We bieden installaties die passen in de huidige tijd van energietransitie. Locas elektrotechniek is een onderdeel van een middelgrote totaalinstallateur met meer dan 130 medewerkers.  Wij verzorgen voor een aantal grote bouwers de elektrotechnische installaties van gestapelde woningen, vrijstaande villa’s als ook zorgunits. Daarnaast zijn wij actief in het renoveren van kantoren, instellingen en woningen voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en instellingen.

Wij luisteren naar onze klanten. Bouwbedrijven en aannemers, woningcorporaties en vve’s in de randstad. Samen met hen en met architecten zoeken we naar innovatieve en creatieve oplossingen. We werken veel in bouwteams of in ketenverband. Want we zijn een betrouwbare partner. Waar nodig nemen wij de regie, zodat onze innovaties kunnen leiden tot nieuwe manieren van bouwen en installeren.

Onze mensen garanderen vakmanschap. Onderdelen, materialen en werkwijze zijn gecertificeerd, waardoor we betrouwbare installaties bieden met een lange levensduur.


Werken bij Locas

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek? En wil je ook je steentje bijdragen aan een duurzame wereld? Kom dan werken bij Locas techniek.

Werken bij Locas betekent werken binnen een team van gedreven, enthousiaste en talentvolle medewerkers. Wij helpen elkaar waar nodig, want samen komen we verder.

Bij Locas zijn wij trots op onze mensen. Het zijn echte vakmensen. Educatie en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Wij stimuleren onze medewerken ook om zich te blijven ontwikkelen en om verder te denken dan de grenzen van ons vakgebied. Daarom bieden wij onze medewerkers mogelijkheden tot bijscholing.

Onze medewerkers moeten met veel plezier naar hun werk gaan. Dat is goed voor onze mensen, goed voor Locas en goed voor onze klanten. Alleen met tevreden medewerkers zijn wij in staat om goed werk af te leveren. En daarom zorgen wij voor een goede beloning, gezellige vrijdagmiddag borrels en regelmatig leuke teambuildinguitjes om de teamspirit erin te houden.


Hebben wij je interesse gewekt en wil je gelijk solliciteren? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Richard of Patrick via r.groeneveld@locastechniek.nl of p.groeneveld@locastechniek.nlAcquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Je kunt ons ook een whatsapp sturen!

Uitdagend, afwisselend, leerzaam en leuk. Zo zou ik mijn functie als BIM-modelleur binnen het team van Locas installatietechniek willen benoemen. Ik hou mij bezig met het engineer ’n en ontwerpen van technische installaties voor woningen en woongebouwen met het technisch tekenprogramma Autocad en Revit met het tekenpakket Stabicad.Deze installatie ontwerpen worden d.m.v. autocad en Revit, 2D en 3D uitgewerkt.


Innovatie van de installatie branche zorgt ervoor dat de baan als BIM-modelleur uitdagend en leerzaam blijft hier bij Locas installatietechniek, omdat je te maken krijgt met verschillende installaties bij diversen projecten. Denk hier bijvoorbeeld aan een warmte terugwin (WTW) en warmtepompinstallatie. Door innovatie binnen de installatie branche is het logisch dat er nieuwe kennis opgedaan moet worden. Het leuke bij Locas installatietechniek is dat dit nooit een probleem zal zijn en jezelf op ieder moment kan laten bij scholen d.m.v. scholing en cursussen.

Thorgeir Seekles-Bim modelleur bij Locas Techniek