Loodgieters

Loodgieters

32 - 40 uur per week

Werkzaamheden

Als zelfstandig werkend loodgieter bij Locas ben je gediplomeerd en kan je zelfstandig loodgieterswerkzaamheden uitvoeren. Je beschikt (eventueel via ons) over een eigen bedrijfsbus met voldoende gereedschappen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je kunt klanten op professionele wijze advies geven. De werkzaamheden zijn veelal bij particulieren thuis, dus netjes werken is van groot belang. De werkzaamheden lopen uiteen van het oplossen van een verstopping tot het repareren van dakgoten en sanitaire installaties. Maar ook controlewerkzaamheden op legionella of onderhoudswerkzaamheden kunnen tot de taken behoren. Kortom je taken zijn zeer divers.


Jij bent de loodgieter met:

  • Een diploma Installatietechniek niveau 3 of gelijkwaardige werkervaring.
  • Een VCA-diploma (of de bereidheid om dit via ons kosteloos te behalen).
  • Een rijbewijs B(E).
  • Je bent bereid om cursussen te volgen om jezelf verder te ontwikkelen.


Wat kun je van ons verwachten?

 • Een eigen bedrijfsbus, inclusief gereedschap.
 • Een uitstekend salaris tussen de € 3.000,- en € 4.000,- bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • 25 Vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband.
 • Wij werken van maandag t/m vrijdag.
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal & Techniek.
 • Een eigen tablet en mobiel, zodat er digitaal gewerkt kan worden en gecommuniceerd kan worden met de uitvoerder en/of projectleider.
 • Uitdagende werkzaamheden.
 • Professioneel, hecht en gezellig team.
 • Wil je eerst een dagje meelopen? Dan kan!
 • Regelmatig leuke teambuildingsuitjes.
 • Een gezellige vrijdagmiddag borrel.
 • En volop ontwikkelingsmogelijkheden.


Locatie:

Heiloo of Haarlem


Wie zijn wij?

Locas is een leidende groep van bedrijven voor W- en E-installaties, die bijdragen aan comfortabel, duurzaam en energiebesparend wonen en werken. We bieden installaties die passen in de huidige tijd van energietransitie. Locas elektrotechniek is een onderdeel van een middelgrote totaalinstallateur met meer dan 130 medewerkers.  Wij verzorgen voor een aantal grote bouwers de elektrotechnische installaties van gestapelde woningen, vrijstaande villa’s als ook zorgunits. Daarnaast zijn wij actief in het renoveren van kantoren, instellingen en woningen voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en instellingen.

Wij luisteren naar onze klanten. Bouwbedrijven en aannemers, woningcorporaties en vve’s in de randstad. Samen met hen en met architecten zoeken we naar innovatieve en creatieve oplossingen. We werken veel in bouwteams of in ketenverband. Want we zijn een betrouwbare partner. Waar nodig nemen wij de regie, zodat onze innovaties kunnen leiden tot nieuwe manieren van bouwen en installeren.

Onze mensen garanderen vakmanschap. Onderdelen, materialen en werkwijze zijn gecertificeerd, waardoor we betrouwbare installaties bieden met een lange levensduur.


Werken bij Locas

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek? En wil je ook je steentje bijdragen aan een duurzame wereld? Kom dan werken bij Locas techniek.

Werken bij Locas betekent werken binnen een team van gedreven, enthousiaste en talentvolle medewerkers. Wij helpen elkaar waar nodig, want samen komen we verder.

Bij Locas zijn wij trots op onze mensen. Het zijn echte vakmensen. Educatie en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Wij stimuleren onze medewerken ook om zich te blijven ontwikkelen en om verder te denken dan de grenzen van ons vakgebied. Daarom bieden wij onze medewerkers mogelijkheden tot bijscholing.

Onze medewerkers moeten met veel plezier naar hun werk gaan. Dat is goed voor onze mensen, goed voor Locas en goed voor onze klanten. Alleen met tevreden medewerkers zijn wij in staat om goed werk af te leveren. En daarom zorgen wij voor een goede beloning, gezellige vrijdagmiddag borrels en regelmatig leuke teambuildinguitjes om de teamspirit erin te houden.


Hebben wij je enthousiasme gewekt en wil je gelijk solliciteren? Bel, whatsapp of mail ons dan via hrm@locastechniek.nl en wie weet drinken wij binnenkort samen een kop koffie. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Patrick Groeneveld, 06 1365 1811


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Je kunt ons ook een whatsapp sturen!

Uitdagend, afwisselend, leerzaam en leuk. Zo zou ik mijn functie als BIM-modelleur binnen het team van Locas installatietechniek willen benoemen. Ik hou mij bezig met het engineer ’n en ontwerpen van technische installaties voor woningen en woongebouwen met het technisch tekenprogramma Autocad en Revit met het tekenpakket Stabicad.Deze installatie ontwerpen worden d.m.v. autocad en Revit, 2D en 3D uitgewerkt.


Innovatie van de installatie branche zorgt ervoor dat de baan als BIM-modelleur uitdagend en leerzaam blijft hier bij Locas installatietechniek, omdat je te maken krijgt met verschillende installaties bij diversen projecten. Denk hier bijvoorbeeld aan een warmte terugwin (WTW) en warmtepompinstallatie. Door innovatie binnen de installatie branche is het logisch dat er nieuwe kennis opgedaan moet worden. Het leuke bij Locas installatietechniek is dat dit nooit een probleem zal zijn en jezelf op ieder moment kan laten bij scholen d.m.v. scholing en cursussen.

Thorgeir Seekles-Bim modelleur bij Locas Techniek