Werkvoorbereider WTB bij Locas Techniek

Werkvoorbereider WTB

32 - 40 uur per week

Werkzaamheden

Wegens sterke groei van onze organisatie en de bijbehorende projecten zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider om samen met jou de mooiste projecten te realiseren! Als werkvoorbereider ben je bij duurzaam installatiebedrijf Locas Techniek werkzaam voor onze (groot)zakelijke opdrachtgevers.

Na een inwerkperiode waarin je vertrouwd raakt met collega’s, systemen en werkwijzen van ons bedrijf werk je zelfstandig binnen een projectteam. Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde draag je zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte uitvoering van werktuigkundige installaties. Je verzorgt de detailengineering, materiaal en materieelvoorziening, werkinstructies en denkt mee in het oplossen van technische problemen, kortom; je maakt de projecten uitvoeringsgereed. Voor de uitwerking van het tekenwerk geef je als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde functioneel leiding aan één of meer tekenaars.


Jij bent de werkvoorbereider met:

  • Minimaal 2 jaar ervaring als werkvoorbereider;
  • Een passende opleiding op minimaal MBO+ niveau (minimaal niveau 4);
  • Rijbewijs (B)E;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Betrokkenheid bij het werk, klantgerichtheid en een positieve en collegiale instelling;
  • De bereidheid om cursussen en/of opleidingen te volgen om jezelf verder te ontwikkelen.


Waarom je werkvoorbereider bij Locas wilt worden?

 • Omdat wij gewoon een superleuk bedrijf zijn!
 • Wij zijn collegiaal en wij helpen elkaar waar nodig, want samen kom je verder;
 • Dagelijks werken wij aan gave projecten, waar ook jij onderdeel van kunt zijn;
 • Uiteraard krijg je hiervoor een goede beloning en leuke extra’s;
 • En wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Dat kan, sterker nog, dat stimuleren wij juist.


Wat kun je van ons verwachten?

 • Een uitstekend salaris € 3.400,-/€ 4.000,-. + per maand in overeenstemming met je leeftijd en ervaring op basis van de CAO Metaal en Techniek Technisch Installatiebedrijf;
 • Toffe en uitdagende werkzaamheden bij een succesvol installatiebedrijf;
 • Een informele, open en collegiale sfeer;
 • Een professioneel, hecht en gezellig team;
 • 32 tot 40-urige werkweek;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Volop ontwikkelingsmodelijkheden;
 • Regelmatig leuke teambuildingsuitjes;
 • En natuurlijk een gezellige vrijdagmiddag borrel.


Locatie:

Haarlem


Wie zijn wij?

Locas is een leidende groep van bedrijven voor W- en E-installaties, die bijdragen aan comfortabel, duurzaam en energiebesparend wonen en werken. We bieden installaties die passen in de huidige tijd van energietransitie. Locas elektrotechniek is een onderdeel van een middelgrote totaalinstallateur met meer dan 130 medewerkers.  Wij verzorgen voor een aantal grote bouwers de elektrotechnische installaties van gestapelde woningen, vrijstaande villa’s als ook zorgunits. Daarnaast zijn wij actief in het renoveren van kantoren, instellingen en woningen voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en instellingen.

Wij luisteren naar onze klanten. Bouwbedrijven en aannemers, woningcorporaties en vve’s in de randstad. Samen met hen en met architecten zoeken we naar innovatieve en creatieve oplossingen. We werken veel in bouwteams of in ketenverband. Want we zijn een betrouwbare partner. Waar nodig nemen wij de regie, zodat onze innovaties kunnen leiden tot nieuwe manieren van bouwen en installeren.

Onze mensen garanderen vakmanschap. Onderdelen, materialen en werkwijze zijn gecertificeerd, waardoor we betrouwbare installaties bieden met een lange levensduur.


Werken bij Locas

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek? En wil je ook je steentje bijdragen aan een duurzame wereld? Kom dan werken bij Locas techniek.

Werken bij Locas betekent werken binnen een team van gedreven, enthousiaste en talentvolle medewerkers. Wij helpen elkaar waar nodig, want samen komen we verder.

Bij Locas zijn wij trots op onze mensen. Het zijn echte vakmensen. Educatie en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Wij stimuleren onze medewerken ook om zich te blijven ontwikkelen en om verder te denken dan de grenzen van ons vakgebied. Daarom bieden wij onze medewerkers mogelijkheden tot bijscholing.

Onze medewerkers moeten met veel plezier naar hun werk gaan. Dat is goed voor onze mensen, goed voor Locas en goed voor onze klanten. Alleen met tevreden medewerkers zijn wij in staat om goed werk af te leveren. En daarom zorgen wij voor een goede beloning, gezellige vrijdagmiddag borrels en regelmatig leuke teambuildinguitjes om de teamspirit erin te houden.


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Richard via r.groeneveld@locastechniek.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Je kunt ons ook een whatsapp sturen!

Uitdagend, afwisselend, leerzaam en leuk. Zo zou ik mijn functie als BIM-modelleur binnen het team van Locas installatietechniek willen benoemen. Ik hou mij bezig met het engineer ’n en ontwerpen van technische installaties voor woningen en woongebouwen met het technisch tekenprogramma Autocad en Revit met het tekenpakket Stabicad.Deze installatie ontwerpen worden d.m.v. autocad en Revit, 2D en 3D uitgewerkt.


Innovatie van de installatie branche zorgt ervoor dat de baan als BIM-modelleur uitdagend en leerzaam blijft hier bij Locas installatietechniek, omdat je te maken krijgt met verschillende installaties bij diversen projecten. Denk hier bijvoorbeeld aan een warmte terugwin (WTW) en warmtepompinstallatie. Door innovatie binnen de installatie branche is het logisch dat er nieuwe kennis opgedaan moet worden. Het leuke bij Locas installatietechniek is dat dit nooit een probleem zal zijn en jezelf op ieder moment kan laten bij scholen d.m.v. scholing en cursussen.

Thorgeir Seekles-Bim modelleur bij Locas Techniek