Service en onderhoud

Locas Techniek, uw partner voor service en onderhoud aan technische installaties in Noord- en Zuid Holland

Wij bieden service en doen het onderhoud aan de door ons geïnstalleerde technische installaties in nieuwbouw- en renovatieprojecten in Noord- en Zuid Holland.

Locas kiezen als uw partner betekent kiezen voor duurzaamheid, luisteren naar u, vakmanschap, betrouwbare creatieve oplossingen. U kiest voor service en nazorg.

Ons ervaren en deskundige team van medewerkers kan alle disciplines aanvliegen. De goede samenwerking en de korte lijnen binnen ons team betekenen dat we onderling snel kunnen schakelen. Door flexibel en adequaat te reageren kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn. Wij gaan geen probleem of uitdaging uit de weg. We stellen alles in het werk om onze opdrachtgevers te ontzorgen. We bieden passende, duurzame oplossingen met de beste resultaten bij bestaande regelgeving.

Als duurzame totaalinstallateur ligt onze focus ook op een duurzame werkmethode. Dat gaat veel verder dan het leveren van groene installaties die beter zijn voor het milieu. Het gaat ook om de manier van werken. Ons team van vakmensen werkt nauw samen met opdrachtgevers en leveranciers. In deze hectische tijd geloven wij in duurzame relaties.

Locas staat voor u klaar!