zwakstroom en regeltechniek

Werken bij Swart Electrotechniek

Wil jij leuke klussen doen, jezelf verbeteren en nieuwe mensen leren kennen?

Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en reageer!

Kom kennismaken met duurzame totaalinstallateur Swart Electrotechniek in Heiloo of Noordwijk! Wij werken aan leuke en uitdagende klussen in hoofdzakelijk Noord- en Zuid-Holland. Swart Electrotechniek werkt als duurzame totaalinstallateur samen met partnerbedrijven 
Goes-Plooy en Locas en wij hebben volop werk voor enthousiaste en gemotiveerde vakmensen!


Bij Swart Electrotechniek geloven we in hard werken en datgene doen waar we goed in zijn: installeren voor een scherpe prijs en op hoog niveau en net dat beetje extra aandacht en inzet tonen. Dit is waar wij voor staan! Zelfstandigheid, vakmanschap, collegialiteit, blijven leren én een goede beloning vinden wij belangrijk. Bel ons of stuur een mailtje als het je leuk lijkt om bij ons te komen werken. Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken op  072 511 43 41 of mail naar info@goes-plooy.nl.

vacature elektromonteur

Elektromonteur

Swart Electrotechniek  heeft volop uitdagend werk voor een zelfstandig werkende Elektromonteur met ervaring in de woning- en/of utiliteitsbouw. Ben jij die enthousiaste en toegewijde collega die wij zoeken? Dan ben je bij Swart heel erg welkom!