Werken bij Locas
Video Aspect Ratio: 9:4

Werken bij Locas

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek? En wil je ook je steentje bijdragen aan een duurzame wereld? Kom dan werken bij Locas techniek. Werken bij Locas betekent werken binnen een team van gedreven, enthousiaste en talentvolle medewerkers. Wij helpen elkaar waar nodig, want samen komen we verder.


Bij Locas zijn wij trots op onze mensen. Het zijn echte vakmensen. Educatie en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Wij stimuleren onze medewerken ook om zich te blijven ontwikkelen en om verder te denken dan de grenzen van ons vakgebied. Daarom bieden wij onze medewerkers mogelijkheden tot bijscholing.


Onze medewerkers moeten met veel plezier naar hun werk gaan. Dat is goed voor onze mensen, goed voor Locas en goed voor onze klanten. Alleen met tevreden medewerkers zijn wij in staat om goed werk af te leveren. En daarom zorgen wij voor een goede beloning, gezellige vrijdagmiddag borrels en regelmatig leuke teambuildinguitjes om de teamspirit erin te houden.


Neem een kijkje bij onze openstaande vacatures, wie weet zijn wij een match en sluit jij je binnenkort aan bij het Locas team.