Projectleider Werktuigbouwkunde Elektrotechniek

Projectleider werktuigbouwkunde elektrotechniek

32 - 40 uur per week

Werkzaamheden

Wegens toenemende drukte en groei van onze organisatie zoeken wij een enthousiaste en collegiale projectleider voor onze nieuwbouw- en renovatieprojecten in Noord- en Zuid-Holland. Als Projectleider bij Locas Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor en geef je leiding aan jouw projectteam. Je managet, coördineert en bewaakt de voortgang van jouw projecten samen met je team zodat ze soepel en vlot verlopen. Een super afwisselende baan, waarbij geen dag hetzelfde is. Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Dan gaan wij graag met je in gesprek.


Jij bent de projectleider met:

  • Een MBO+/HBO-opleiding werktuigbouwkunde/elektrotechniek.
  • Bereid opleidingen te volgen.
  • Enige jaren ervaring als projectleider.
  • Een VCA-VOL certificaat of je bent bereid om deze via ons te behalen.
  • Een flexibele en stressbestendige instelling en je vindt het leuk om zelfstandig projecten te draaien.
  • Oog voor je collega’s.
  • Bereidheid tot het volgen van cursussen om jezelf verder te ontwikkelen.


Waarom je projectleider bij Locas wilt worden?

 • Omdat Locas Elektrotechniek gewoon een superleuk bedrijf is.
  • Wij zijn collegiaal en wij helpen elkaar waar nodig, want samen kom je verder.
  • Uiteraard krijg je hiervoor een goede beloning en leuke extra’s
  • En wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dat kan, sterker nog dat stimuleren wij juist.


Wat kun je van ons verwachten?

 • Een uitstekend salaris tussen de € 3.500,- en € 4.700,- (senior) en € 3.200,- en € 3.800,- (junior) bruto per maand bij fulltime en in overeenstemming met je leeftijd en ervaring.
 • Cao Metaal en Techniek met o.a. 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen o.b.v. fulltime.
 • Contract voor 12 maanden voor 32-40 uur per week en bij gebleken geschiktheid wordt dit omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een professioneel, hecht en gezellig team.
 • Een goede werk- privé balans.
 • Goede persoonlijke aanvullende arbeidsvoorwaarden.


Locatie:

Heiloo of Haarlem.


Wie zijn wij?

Locas is een leidende groep van bedrijven voor W- en E-installaties, die bijdragen aan comfortabel, duurzaam en energiebesparend wonen en werken. We bieden installaties die passen in de huidige tijd van energietransitie. Locas elektrotechniek is een onderdeel van een middelgrote totaalinstallateur met meer dan 130 medewerkers. Wij verzorgen voor een aantal grote bouwers de elektrotechnische installaties van gestapelde woningen, vrijstaande villa’s als ook zorgunits. Daarnaast zijn wij actief in het renoveren van kantoren, instellingen en woningen voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en instellingen.

Wij luisteren naar onze klanten. Bouwbedrijven en aannemers, woningcorporaties en vve’s in de randstad. Samen met hen en met architecten zoeken we naar innovatieve en creatieve oplossingen. We werken veel in bouwteams of in ketenverband. Want we zijn een betrouwbare partner. Waar nodig nemen wij de regie, zodat onze innovaties kunnen leiden tot nieuwe manieren van bouwen en installeren.

Onze mensen garanderen vakmanschap. Onderdelen, materialen en werkwijze zijn gecertificeerd, waardoor we betrouwbare installaties bieden met een lange levensduur.


Werken bij Locas

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek? En wil je ook je steentje bijdragen aan een duurzame wereld? Kom dan werken bij Locas techniek.

Werken bij Locas betekent werken binnen een team van gedreven, enthousiaste en talentvolle medewerkers. Wij helpen elkaar waar nodig, want samen komen we verder.

Bij Locas zijn wij trots op onze mensen. Het zijn echte vakmensen. Educatie en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Wij stimuleren onze medewerken ook om zich te blijven ontwikkelen en om verder te denken dan de grenzen van ons vakgebied. Daarom bieden wij onze medewerkers mogelijkheden tot bijscholing.

Onze medewerkers moeten met veel plezier naar hun werk gaan. Dat is goed voor onze mensen, goed voor Locas en goed voor onze klanten. Alleen met tevreden medewerkers zijn wij in staat om goed werk af te leveren. En daarom zorgen wij voor een goede beloning, gezellige vrijdagmiddag borrels en regelmatig leuke teambuildinguitjes om de teamspirit erin te houden.


Hebben wij je interesse gewekt en wil je gelijk solliciteren? Stuur je sollicitatie dan naar hrm@locastechniek.nl. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Patrick Groeneveld via 06 1365 1811. Interne sollicitaties zijn eveneens welkom.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Je kunt ons ook een whatsapp sturen!

Uitdagend, afwisselend, leerzaam en leuk. Zo zou ik mijn functie als BIM-modelleur binnen het team van Locas installatietechniek willen benoemen. Ik hou mij bezig met het engineer ’n en ontwerpen van technische installaties voor woningen en woongebouwen met het technisch tekenprogramma Autocad en Revit met het tekenpakket Stabicad.Deze installatie ontwerpen worden d.m.v. autocad en Revit, 2D en 3D uitgewerkt.


Innovatie van de installatie branche zorgt ervoor dat de baan als BIM-modelleur uitdagend en leerzaam blijft hier bij Locas installatietechniek, omdat je te maken krijgt met verschillende installaties bij diversen projecten. Denk hier bijvoorbeeld aan een warmte terugwin (WTW) en warmtepompinstallatie. Door innovatie binnen de installatie branche is het logisch dat er nieuwe kennis opgedaan moet worden. Het leuke bij Locas installatietechniek is dat dit nooit een probleem zal zijn en jezelf op ieder moment kan laten bij scholen d.m.v. scholing en cursussen.

Thorgeir Seekles-Bim modelleur bij Locas Techniek