Inloggen

Plan uw afspraken

Via de menu-optie "Plan uw afspraak" kunt op de website van Locas Techniek eenvoudig zelf een afspraak in de agenda van Locas inplannen. Daartoe heeft u een klant-login nodig.
Als u die nog niet heeft, kunt u die eenvoudig aanvragen door een mail te sturen naar info@locastechniek.nl.

Aan het aanvragen of gebruiken van uw Locas Klantlogin zijn geen kosten verbonden.


Aanvragen

Goede ventilatie voor een gezond binnenklimaat

Goede ventilatie is belangrijk voor een gezond klimaat in uw woning. Met een ventilatiesysteem kunt u de lucht voortdurend verversen en haalt u gezonde, schone lucht in huis. Professioneel en regelmatig onderhoud van het ventilatiesysteem is noodzakelijk voor het probleemloos functioneren van de installatie, maar ook voor uw gezondheid!

Specialisten voor onderhoud

Locas heeft vakkundige specialisten in dienst en beschikt over de juiste onderhoudsapparatuur. Onze monteur reinigt de roosters, vervangt de filters in de ventilatie-unit en maakt de wanden van het kanaal zorgvuldig schoon. Zonder onderhoud vermindert het vermogen om vervuilde lucht af te voeren en komt er minder frisse lucht in huis.

Onderhoudsabonnement ventilatie

Wilt u verzekerd zijn van regelmatig onderhoud en wilt u investeren in een lange levensduur van uw ventilatiesysteem, sluit dan een abonnement af. Wanneer u dat wenst, kunnen wij het onderhoud aan de ventilatie combineren met het onderhoud aan uw cv-ketel. Wel zo gemakkelijk!

ventilatie_woningen