Inloggen

Plan uw afspraken

Via de menu-optie "Plan uw afspraak" kunt op de website van Locas Techniek eenvoudig zelf een afspraak in de agenda van Locas inplannen. Daartoe heeft u een klant-login nodig.
Als u die nog niet heeft, kunt u die eenvoudig aanvragen door een mail te sturen naar info@locastechniek.nl.

Aan het aanvragen of gebruiken van uw Locas Klantlogin zijn geen kosten verbonden.


Aanvragen

Professioneel onderhoud luchtbehandelingskasten

Onvoldoende of verkeerd onderhoud aan uw ventilatiesysteem of luchtbehandelingskast kan grote gevolgen hebben: slechte luchtkwaliteit, veel storingen en een onverwacht korte levensduur van de apparatuur. Zorg daarom voor professioneel onderhoud!

 

Onderhoud en reiniging

Locas heeft specialisten in huis die vertrouwd zijn met alle ins en outs van ventilatiesystemen en wij beschikken over moderne apparatuur voor betrouwbaar onderhoud en reiniging. Met een helder actieplan gaat onze monteur aan de slag. Hij controleert de verschillende onderdelen, smeert de draaiende delen, zorgt voor nieuwe filters en besteedt veel aandacht aan het reinigen van de luchtafvoerkanalen. Voor dat laatste beschikken wij over een moderne machine met roterende borstel, die het aangekoekte stof van de buiswanden verwijdert.

Betaalbaar onderhoudsplan

Goed onderhoud aan uw ventilatiesysteem betaalt zich altijd terug: in een plezieriger en gezonder binnenklimaat, in minder storingen en in een langere levensduur van de apparatuur. Locas denkt graag met u mee over een slim, betaalbaar en effectief onderhoudsplan.

ventilatie-2