Inloggen

Plan uw afspraken

Via de menu-optie "Plan uw afspraak" kunt op de website van Locas Techniek eenvoudig zelf een afspraak in de agenda van Locas inplannen. Daartoe heeft u een klant-login nodig.
Als u die nog niet heeft, kunt u die eenvoudig aanvragen door een mail te sturen naar info@locastechniek.nl.

Aan het aanvragen of gebruiken van uw Locas Klantlogin zijn geen kosten verbonden.


Aanvragen

Certificeringen

Locas hecht veel belang aan het deskundig en veilig uitvoeren van al haar werkzaamheden. Daarom werken de vakkundige monteurs van Locas volgens behaalde certificaten en daarbij is Locas lid van brancheorganisaties Uneto-VNI (loodgieters), VEBIDAK (dakdekkers) en STEK (koeltechniek).

Iedere medewerker van Locas heeft een VCA-opleiding gevolgd. Dit certificaat garandeert de veiligheid van de medewerkers van Locas. Daarnaast beschikt Locas ook over het BRL 6000 certificaat. Hierin staat beschreven volgens welke processen een goede installateur moet werken. Deze regels staan ook in het handboek dat door alle medewerkers van Locas wordt nageleefd.

Daarnaast is Locas actief in de koel- en warmtesector, hiervoor beschikt zij over een STEK bedrijfscertificaat. Dit garandeert dat Locas op een kwalitatieve, veilige en duurzame manier werkzaam is in de koeltechniek. Locas is getoetst door de stichting STEK en voldoet aan de wettelijke eisen met een verhoogde kwaliteit in dienstverlening. Voor het maken van werktekeningen van nieuwbouwprojecten heeft Locas een specialist in BIM (Building Information Modeling) in huis.