Inloggen

Plan uw afspraken

Via de menu-optie "Plan uw afspraak" kunt op de website van Locas Techniek eenvoudig zelf een afspraak in de agenda van Locas inplannen. Daartoe heeft u een klant-login nodig.
Als u die nog niet heeft, kunt u die eenvoudig aanvragen door een mail te sturen naar info@locastechniek.nl.

Aan het aanvragen of gebruiken van uw Locas Klantlogin zijn geen kosten verbonden.


Aanvragen

Organisatie

Locas is een allround installatiebedrijf. Bij Locas werken loodgieters en dakdekkers samen met vakmensen op het gebied van warmte- en koudetechniek. Ook voor de zakelijke markt biedt Locas vele oplossingen op het gebied van installatie, onderhoud en reparatie. Daarnaast is Locas leverancier en installateur van airconditioning en geeft zij energieadvies over HRe-ketels, led-verlichting en warmtepompen.

Locas geeft bovendien advies over zonnepanelen en is gecertificeerd voor het afgeven van energielabels aan woningen. Locas is lid van brancheorganisaties Uneto-VNI (loodgieters), VEBIDAK (dakdekkers) en STEK (koeltechniek).

Locas is een familiebedrijf dat eind jaren zestig in Castricum werd opgericht. Decennialang bleef Locas actief in de regio Kennemerland. Vanaf 2000 start een periode van groei van de organisatie en volgt een uitbreiding van het werkgebied. In 2005 wordt de Castricumse Verwarmings Industrie onderdeel van Locas. Twee jaar later worden Borst/Guus de Jong en de Bergense Verwarmings Industrie opgenomen in Locas. Hierdoor vergroot Locas haar dienstverlening en breidt zij haar werkgebied uit naar Schoorl en Heemskerk.

Vanuit onze centrale werkplaats in Heiloo en de vestiging in Noordwijk werken wij met een team betrokken en enthousiaste medewerkers die klaar staan om u van dienst te zijn. Samen zorgen wij voor snelle en vakkundige dienstverlening aan particulieren en bedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem vrijblijvend contact met ons op.