Inloggen

Plan uw afspraken

Via de menu-optie "Plan uw afspraak" kunt op de website van Locas Techniek eenvoudig zelf een afspraak in de agenda van Locas inplannen. Daartoe heeft u een klant-login nodig.
Als u die nog niet heeft, kunt u die eenvoudig aanvragen door een mail te sturen naar info@locastechniek.nl.

Aan het aanvragen of gebruiken van uw Locas Klantlogin zijn geen kosten verbonden.


Aanvragen

Nul-op-de meterwoning

De overheid wil dat alle gebouwen in Nederland in 2050 energieneutraal zijn. Bij Locas hebben wij die ambitie opgepakt en inmiddels zijn wij een kundige en ervaren partner in ‘nul-op-de-meter bouwen’. Op verschillende locaties bouwen wij nieuwe nul-op-de-meterwoningen en wij renoveren oude woningen naar nul-op-de-meter. Ook voor onderhoud en monitoring bent u bij ons aan het juiste adres.


Evenveel energie opwekken als nodig is

Wat is nu zo’n nul-op-de-meterwoning? Simpel gezegd: dat is een huis dat evenveel (of meer) energie opwekt als dat het nodig heeft voor het huis en het huishouden. In een nul-op-de-meterwoning staat de energiemeter aan het eind van een jaar in principe op dezelfde stand als aan het begin.


Financieel voordeel

Het geld dat u als huiseigenaar investeert in slimme energiesystemen, verdient u dus direct terug. Voor de benodigde aanpassingen kunt u bovendien in aanmerking komen voor subsidie en voor de aantrekkelijke Energiebespaarlening met een extra lage rente.


Techniek en innovatie

Bij Locas maken we gebruik van tal van slimme technologische en innovatieve toepassingen om nul-op-de-meter te realiseren. Denk aan zonnepanelen, warmte-koude-opslagsystemen, nieuwe gevels, nieuwe daken, tripleglas en inventieve installaties. Hiermee leveren deze woningen net zo veel energie aan het net als ze eraan onttrekken en soms zelfs meer dan ze gebruiken. Fijn voor de portemonnee, maar ook zeker goed voor het milieu.

 

Maakt u de stap naar een woning zonder energierekening? Locas helpt!