Inloggen

Plan uw afspraken

Via de menu-optie "Plan uw afspraak" kunt op de website van Locas Techniek eenvoudig zelf een afspraak in de agenda van Locas inplannen. Daartoe heeft u een klant-login nodig.
Als u die nog niet heeft, kunt u die eenvoudig aanvragen door een mail te sturen naar info@locastechniek.nl.

Aan het aanvragen of gebruiken van uw Locas Klantlogin zijn geen kosten verbonden.


Aanvragen

Efficiënter en beter bouwen met BIM

Eigen BIM-tekenaars

Locas Techniek is een vooruitstrevende onderneming en loopt voorop in de toepassing van BIM. BIM staat voor Bouw Informatie Model en is een werkmethode waarbij in een 3-dimensionaal model wordt samengewerkt. In één praktisch overzicht zijn de gegevens van de architect, de constructeur, de installateur en de aannemer verwerkt. Bij Locas beschikken we over een eigen tekenafdeling met drie BIM-tekenaars. Daarmee zijn wij een volwaardige en professionele partner voor complete ontwerp- en bouwprojecten.

Ketensamenwerking

Bouwen met BIM bespaart tijd en kosten. Daarnaast leidt BIM tot betere samenwerking in de bouwketen en dat resulteert weer in kwalitatief hoogwaardige projecten, meer efficiency, minder en inzichtelijkere onderhoudskosten en minder verspilling. Ketensamenwerking staat bij Locas permanent op de agenda en mede daardoor op een opmerkelijk hoog niveau.

 

bim