Inloggen

Plan uw afspraken

Via de menu-optie "Plan uw afspraak" kunt op de website van Locas Techniek eenvoudig zelf een afspraak in de agenda van Locas inplannen. Daartoe heeft u een klant-login nodig.
Als u die nog niet heeft, kunt u die eenvoudig aanvragen door een mail te sturen naar info@locastechniek.nl.

Aan het aanvragen of gebruiken van uw Locas Klantlogin zijn geen kosten verbonden.


Aanvragen

Project Tikibad Duinrell is gestart!

Tikibad van Duinrell op indrukwekkende wijze de invulling en de naam van het nieuwe gedeelte van het Tikibad bekend gemaakt.

Driedubbele Cone glijbaan
De nieuwe spannende glijbaan van het Tikibad wordt een driedubbele Cone van 163 meter lang. Van een hoogte van bijna 20 meter glijden de gasten op een tweepersoonsband razendsnel naar beneden de zogenoemde Cone (trechter) in. Vervolgens glijden zij eerst tegen de wand omhoog en dan weer terug naar beneden. Na deze slinger wordt er doorgegleden naar de volgende twee Cones, waarna de rit eindigt. Een nieuwe driedubbele Cone (trechter) glijbaan. De opening staat gepland in mei van dit jaar.

Waterspeeltuin Playa
Het Tikibad wordt uitgebreid met de bijna 1.000 m² grote indoor waterspeeltuin Playa. De naam Playa benadrukt het waterspeelplezier dat kinderen van 0 tot 12 jaar in het nieuwe gedeelte van het Tikibad kunnen beleven. Er komt een groot waterklimtoestel met een ‘tipping bucket’ (kantelende waterton) en diverse waterspeeltoestellen. De ‘Triple Slide’, ‘Duo Racer’ en ‘Body Cone’ zijn glijbanen speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor kinderen van 0 tot 4 jaar wordt in Playa een verwarmd waterspeelbad gebouwd, waar zij zich met hun ouders kunnen vermaken. Naar verwachting vindt de officiële opening van Playa medio 2017 plaats.

Locas is trots op dit project en verantwoordelijk bij de uitbreiding van Tikibad Duinrell voor alle elektrotechnische voorzieningen en verlichting. Het gaat om de elektrotechnische voorzieningen van de driedubbele Cone glijbaan en de waterspeeltuin Playa.
Over enkele weken gaan we starten met het aanbrengen van de kabelgoten en daarna zal snel gestart worden met het afmonteren van de verlichtingsarmaturen.

 

Artist_impressions_Waterspeeltuin_Playa_1

Artist_impression_Cone_Glijbaan