Inloggen

Plan uw afspraken

Via de menu-optie "Plan uw afspraak" kunt op de website van Locas Techniek eenvoudig zelf een afspraak in de agenda van Locas inplannen. Daartoe heeft u een klant-login nodig.
Als u die nog niet heeft, kunt u die eenvoudig aanvragen door een mail te sturen naar info@locastechniek.nl.

Aan het aanvragen of gebruiken van uw Locas Klantlogin zijn geen kosten verbonden.


Aanvragen

Zonnepanelen, laadpalen en andere duurzame oplossingen

Kiest u voor duurzame energie? Locas realiseert de oplossing die het best bij u past. Wij laten u zien wat zonne-energie voor uw bedrijf of woning kan betekenen en maken de voordelen van een WKK- of een WKO-installatie inzichtelijk. Gaat u elektrisch rijden of wilt u uw elektrisch rijdende klanten servicen? Voor een professioneel laadstation of een laadpaal voor bij u thuis, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren, installeren en onderhouden.

Onafhankelijk advies

Duurzaam ondernemen is de hype voorbij en Locas brengt de nuchtere feiten en mogelijkheden graag voor u in kaart. Wij hebben veel ervaring op het gebied van groene energie en weten waar voor u de kansen liggen. Kiezen voor duurzame energie kan in veel gevallen financieel zeer interessant zijn. Voor een eerlijke berekening en een onafhankelijk advies is Locas uw partner!

groene-energie