Inloggen

Plan uw afspraken

Via de menu-optie "Plan uw afspraak" kunt op de website van Locas Techniek eenvoudig zelf een afspraak in de agenda van Locas inplannen. Daartoe heeft u een klant-login nodig.
Als u die nog niet heeft, kunt u die eenvoudig aanvragen door een mail te sturen naar info@locastechniek.nl.

Aan het aanvragen of gebruiken van uw Locas Klantlogin zijn geen kosten verbonden.


Aanvragen

Automatiseringsprocessen voor particulieren en bedrijven

Besturingstechniek omvat een breed scala aan activiteiten. Locas is een bewezen succesvolle leverancier waar het gaat om bijvoorbeeld industriële automatisering, gebouwbeheersystemen, regeltechnische installaties, klimaattechniek en engineering. Wij denken mee over slimme toepassingen van nieuwe technieken, kennen de wettelijke eisen en normen en brengen een flinke dosis ervaring mee. Schakel ons in een zo vroeg mogelijk stadium in voor het beste resultaat!

KNX-gecertificeerd

Domotica (huisautomatisering) is niet meer weg te denken en draagt enorm bij aan de veiligheid en het comfort in woningen, zorgcentra, hotels en bedrijven. Slimme inzet van domoticatoepassingen kan bovendien tot flinke kostenbesparing leiden. Met onze KNX-gecertificeerde experts krijgt u een deskundige aan tafel, die weet wat er speelt. Laat u eens verrassen door de geavanceerde mogelijkheden; er kan vaak meer dan u denkt!

besturingstechniek