Elektromonteur Zuid-Holland

32 tot 40 uur

Wij zoeken een zelfstandig werkend Elektromonteur 

Als elektromonteur bij Locas Elektrotechniek werk je mee aan grote en kleine afwisselende en duurzame projecten in Zuid-Holland. Jij krijgt energie van het installeren van woninginstallaties, zonnepanelen, laadpalen, maar ook voor een toegangscontrolesysteem draai jij je hand niet om. Je kunt zelfstandig werken, maar haalt ook plezier uit het contact met andere collega’s. Hebben wij je enthousiasme gewekt? Lees dan snel verder, want wie weet zijn wij een match.


Jij bent de Elektromonteur met:

 • Ervaring als elektromonteur (het liefst in de woning- of utiliteitsbouw) en je kunt zelfstandig werken;
 • Een certificaat VCA of je bent bereid om deze via ons te behalen;
 • Een rijbewijs B (E);
 • De bereidheid om cursussen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen.


Waarom je Elektromonteur bij Locas elektrotechniek wilt worden?

 • Omdat wij gewoon een superleuk bedrijf zijn!
 • Wij zijn collegiaal en wij helpen elkaar waar nodig, want samen kom je verder;
 • Dagelijks werken wij aan gave projecten, waar ook jij onderdeel van kunt zijn;
 • Uiteraard krijg je hiervoor een goede beloning en leuke extra’s;
 • En wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Dat kan, sterker nog, dat stimuleren wij juist.


Wat kun je van ons verwachten?

 • Een eigen bus, inclusief goed gereedschap;
 • Een salaris tussen €3.000,- en € 4.000,- afhankelijk van de kennis en de ervaring die jij meeneemt;
 • Toffe en uitdagende werkzaamheden bij een succesvol installatiebedrijf;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met je ervaring en leeftijd;
 • Een professioneel, hecht en gezellig team;
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden en de mogelijkheid om diverse trainingen opleidingen te volgen;
 • 25 Vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Een eigen tablet, zodat er digitaal gewerkt en gecommuniceerd kan worden met de uitvoerder en/of projectleider;
 • Werkkleding en persoonlijke veiligheidsmiddelen;
 • De vrijdagmiddag borrel en regelmatig een bedrijfsuitje;
 • Een goede werkvoorbereiding; de projecten in het bouwteam zijn tot in detail uitgedacht en voorbereid.


Locatie:

Noordwijk

Wie zijn wij?

Locas is een leidende groep van bedrijven voor W- en E-installaties, die bijdragen aan comfortabel, duurzaam en energiebesparend wonen en werken. We bieden installaties die passen in de huidige tijd van energietransitie. Locas elektrotechniek is een onderdeel van een middelgrote totaalinstallateur met meer dan 120 medewerkers.  Wij verzorgen voor een aantal grote bouwers de elektrotechnische installaties van gestapelde woningen, vrijstaande villa’s als ook zorgunits. Daarnaast zijn wij actief in het renoveren van kantoren, instellingen en woningen voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en instellingen.

Wij luisteren naar onze klanten. Bouwbedrijven en aannemers, woningcorporaties en vve’s in de randstad. Samen met hen en met architecten zoeken we naar innovatieve en creatieve oplossingen. We werken veel in bouwteams of in ketenverband. Want we zijn een betrouwbare partner. Waar nodig nemen wij de regie, zodat onze innovaties kunnen leiden tot nieuwe manieren van bouwen en installeren.

Onze mensen garanderen vakmanschap. Onderdelen, materialen en werkwijze zijn gecertificeerd, waardoor we betrouwbare installaties bieden met een lange levensduur.


Werken bij Locas

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek? En wil je ook je steentje bijdragen aan een duurzame wereld? Kom dan werken bij Locas techniek.

Werken bij Locas betekent werken binnen een team van gedreven, enthousiaste en talentvolle medewerkers. Wij helpen elkaar waar nodig, want samen komen we verder.

Bij Locas zijn wij trots op onze mensen. Het zijn echte vakmensen. Educatie en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Wij stimuleren onze medewerken ook om zich te blijven ontwikkelen en om verder te denken dan de grenzen van ons vakgebied. Daarom bieden wij onze medewerkers mogelijkheden tot bijscholing.

Onze medewerkers moeten met veel plezier naar hun werk gaan. Dat is goed voor onze mensen, goed voor Locas en goed voor onze klanten. Alleen met tevreden medewerkers zijn wij in staat om goed werk af te leveren. En daarom zorgen wij voor een goede beloning, gezellige vrijdagmiddag borrels en regelmatig leuke teambuildinguitjes om de teamspirit erin te houden.


Hebben wij je interesse gewekt en wil je gelijk solliciteren? Stuur je sollicitatie dan naar hrm@locastechniek.nl of bel of  whatsapp en wie weet drinken wij binnenkort samen een kop koffie. Heb je eerst nog vragen?  Neem dan contact op met Roger Selderbeek via 06 5074 0590


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Je kunt ons ook een whatsapp sturen!

Werken bij Locas Techniek biedt vele mogelijkheden en diversiteit aan onder andere verschillende  werkzaamheden, leuke collega’s en de mogelijkheid te groeien in het gebied wat jou het meeste trekt! Kortom een veelzijdig bedrijf met veel oog voor de monteur! 
Lowie Speelman - Hoofdmonteur